Svet nekretnina

Šta će mi agent? Čemu služi Ugovor o posredovanju? Kako se uknjižava stan? Koji papiri su mi potebni za prijavu (oslobađanje) od poreza? Prodajete ili kupujete stan?

Svet nekretnina pruža jednostavne odgovore na mnoga pitanja koja imaju kupci i prodavci stanova.

Snežana Lužajić, autorka bloga, već 17 godina radi kao agent u prometu nekretnina.

🏠 Kontaktirajte me na 060 1440 480 

 

Videvši da se dileme i pitanja njenih kupaca uglavnom ponavljaju, rešila je da otvori blog sa ciljem da im pomogne da što lakše i brže reše sve svoje nedoumice vezane za kupoprodaju nekretnina.

Zahvaljujući svom iskustvu i znanju, autorka nudi niz korisnih saveta i predloga za sve koji žele da kupe ili prodaju stan na što lakši i bezbolniji način.

Bez obzira na to da li ste ikada bili u prilici da prodajete ili kupujete stan ili ste samo čuli za nedoumice vezane za nekretnine od prijatelja i rođaka, ovaj blog će podjednostaviti sve komplikovane i rogobatne termine.

Svet nekretnina daje odgovore na ova i mnoga druga pitanja.

U Svetu nekretnina su svi pravni i birokratski termini podjednostavljeni tako da ih razumeju baš svi, a ne samo advokati, notari, bankari i agenti.

 

Na ovom blogu ćete se uveriti da kuporodaja stanova ne mora da bude noćna mora. Naprotiv, Svet nekretnina će vam pokazati drugu, lakšu stranu kupoprodaje i objasniti sve što vas zanima.